Tehnologie

Ce Trebuie sa Stiti Despre SEO?

Stau la curent despre SEO sau Search Engine Optimization adesea se simte ca esti punerea în 80 de ore pe săptămână. La urma urmei, motoarele de căutare sunt mereu în schimbare lor minds despre modul de a măsura relevanţa site-ul dvs. Pagina rândurile schimba fiecare pereche de luni şi ceea ce a fost pe prima pagina a Google această lună ar putea fi pe pagina de 50 luna viitoare în funcţie de cât de des păianjeni face la site-ul dvs. În ciuda acestor dificultăţi aparenta, SEO nu pot fi trecute cu vederea în orice afacere de marketing online. Dacă doriţi să optimizaţi-vă luare de profit, trebuie să înveţe intrarile si iesirile despre SEO, astfel încât să rămână foarte clasate. Prin urmare, veţi dori să utilizaţi următoarele trucuri despre SEO de comerţ în risc dumneavoastra următoare de marketing online.

seo-6

În primul rând, să se asigure simplitatea şi uşurinţa de site-ul dvs. Vrei un site care este intuitiv şi bine organizat. Dacă din anumite motive au creat un site care nu are o cale evidente de navigaţie, va trebui să faci ceva de lucru. A face site-ul dvs., atât de simplu pentru a vă deplasa posibil va permite motoarele de căutare să-l găsiţi utile şi de relevante, care te va ajuta extrem de mult. Nu veti primi oriunde doar site-ul dumneavoastră de umplere cu reclame şi lăsându-l să putrezească, fără a da vizitatorii nici un indiciu în cazul în care să meargă şi ce nu este un link. Amintiţi-vă că mai puţin este mai mult, ca având o interfaţă mai simplu va fi mult mai eficient decât se aglomera.

Reziste tentaţiei de a băga în cap o grămadă de cuvinte cheie pe bază de filme. Uneori oamenii face acest lucru şi apoi du-te un pic mai departe şi face textul alb sau o culoare care se integrează în fundal. Un alt truc oameni recurg la este buchereală cuvinte cheie sub imagine dosar. Evita atât de aceste practici. Spam-ul site-ul ca acest lucru va doar sa te interzis şi care vă va ajuta la toate. Nu asculta cineva care vă spune “acest lucru poate părea prea frumos să fie adevărat, dar este complet legal!” Întotdeauna verificaţi aceste metode pentru a afla dacă sunt bune sau scammy. Utilizaţi întotdeauna tehnici care sunt legitime. Sant înşelătoriilor.

Asiguraţi-vă că alegeţi link-uri selectiv. Tu nu ar crede cât de important link-uri sunt în internet marketing Mondiale. Mult mai practică decât posedă cincizeci link-uri către site-uri web tinier, nu atât de bine cunoscute, doar un link către un site mare si respectat beneficii mai mult. Site-ul va fi judecat pe incoming legături la site-ul, legături de ieşire pentru site-ul şi link-uri interne în cadrul site-ului.

Nu începeţi adăugarea de link-uri doar pentru a avea link-uri pe acolo. În cazul în care vă va lua timp pentru a seama ce link-uri va fi cel mai bun pentru site-ul, motoarele de căutare vor aprecia.

SEO este nici un mare mister. Optimizarea motorului de căutare este egal cu text, link-uri, popularitate şi reputaţia. Asta e într-adevăr tot ce e de ea. În cazul în care vă puteţi profita de aceste caracteristici patru apoi poate domina piata online. Se va produce text lizibil, uşor de utilizat, care va atrage cititori în. Chiar dacă nu sunt în primul rând axat pe o integrare de SEO, tu ar fi bine servit să acorde atenţie acestor elemente. Nu stres prea mult despre ţine pasul cu restul de moft despre SEO trucuri. De fiecare dată când un nou clasament pagina iese, aceste tendinţe vor dispărea. Ce vrei să faci în schimb se produce conţinut de calitate, care este uşor de citit. În acest caz, eforturile despre SEO va urma instinctiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *