Lifestyle

La Ce Sunt Buni Mugurii de Lucerna Verde?

Muguri de Lucerna verde sunt nu numai nemaipomenită, dar sunt prea hrănitoare şi ar putea fi adăugate la o varietate de feluri de mâncare pentru aroma adăugat. Puteţi, de asemenea în considerare folosind aceste să încep o gradina de legume la zero. Adevărul este că OMG seminţe sunt în cantitate mare şi se confirmă faptul că detrimentul efecte secundare. Selectaţi organice pentru a se asigura că primiţi de înaltă calitate.

Muguri de Lucerna verde sunt nu numai o gustare delicioasă, dar acestea sunt încărcate cu minerale, substante nutritive importante, proteine, vitamine şi anti-oxidanţi, organismul uman are nevoie pentru a funcţiona corect. Bonusul este că varza de lucernă sunt destul de ieftine şi cât ele sunt vii şi în creştere, ei păstrează prospeţimea lor.

Muguri de Lucerna verde sunt uşor de digerat şi ca acestea sunt de viaţă până când acestea sunt consumate nu pierd valoarea lor nutritivă, ca si alte alimente uscate sau ambalate. În creştere propriul germenii de Lucerna verde la domiciliu va fi sigur că acestea sunt proaspete şi mai important, conţin nici contaminanţi din spray-uri de bug-ul toxice.

lucerna-verde-21

Modificări de sezon necesita stocare pe termen lung de o mulţime de nostru proaspete produce, rezultând o reducere a conţinutul de elemente fertilizante ca la vârsta de produse. Alte elemente sunt livrate pe distanţe lungi şi deşi ele ar putea arata bine să mănânce, şi-au pierdut unele dintre valoarea lor alimentare. Produce crescut acasă neagă acest lucru şi este ieftin, care necesită doar o plasă de sârmă şi un borcan încolțit. De două ori fiecare zi clătire de muguri de Lucerna verde este tot ce este necesar.

În câteva zile veţi putea accesa o ofertă de proaspăt germinate Verzilor. Trebuie să utilizaţi organici încolțit seminţe din orice planta care produce plante otrăvitoare. Cele mai multe verdeturi şi ierburi sunt un pariu sigur. Opţiunile standard pentru seminţe încolţite organic includ mazăre, linte, Lucerna verde, ridichi, schinduf şi fasole mung. Puteti incerca alte opţiuni mai puţin cunoscut, care includ ridichi, broccoli, seminte de mustar, quinoa şi garbanzos.

Pentru un ghid rapid de referinţă, pur şi simplu ţineţi minte să decidă pe cereale, care nu au pleavă ca acestea vor dura mult mai mult să înmugurească. Fie selectivă în achiziţiile iniţiale şi dacă sunteţi la cumpărături pentru seminţe sau germinare seminţe, fi sigur că acestea sunt ecologice. Vă doresc să dea Sinele şi familia ta cea mai buna mancare de calitate aprovizionare posibil şi naturale asigură acest lucru.

Organice seminţe sunt garantate a fi chimice gratuite și de pesticide şi enorm a reduce pericolul de a expune-te la bacterii salmonella letale. Salmonella pot contamina produsele care au fost expuse la animale sau produse de deşeuri animale. Pentru a atenua această ameninţare, să crească şi stoca ţi seminte încolțit în animale şi păsări dovada zonele de depozitare numai.

Păstrarea dumneavoastră germenii de Lucerna verde refrigerate după faza iniţială de creştere lor va ţine le mai proaspata pentru mai. Asiguraţi-vă că pentru a menţine uscate seminţe în zonele de depozitare fonic animală şi dramatic minimiza riscul de infecţii bacteriene. Salmonella poate fi mortala pentru bătrâni, la sugari si la persoanele cu sistemul imunitar compromis.

Cunoştinţe că vă sunt în creştere propriul lucernă varza din seminţe trebuie recoltate, care sunt naturale si proaspete cu adevărat este un mare motivator. Aveţi chiar şi pace a mintii ştiind că aveţi o aprovizionare zilnică de varză proaspăt cultivat Lucerna verde, care furniza toate nutrienţi, vitamine, minerale si enzime care organismul tau are nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *