Stiri

Unde Poti Gasi un Proiect de Casa Moderna?

Atunci când potențialii cumpărători pas în proiecte case modern, ei vor să vadă o casă curată, îngrijite și decorate atractiv. Ceea ce don”t doresc să vadă Este ceva atât de prea decorat acestea nu se poate imagina propria mobilier și posesiunile în casă. În plus, prea multe rafturi și tabele cu bibelouri, prea multe canapele tapițate îngrămădite cu perne se pot ascunde caracteristicile arhitecturale și structurale ale unui acasă.

constructie-casa-50

Iată câteva sfaturi pentru menținerea unui minimalist pentru decorarea acasă.

MINIMIZA. Pune deoparte tot ce nu este absolut esențială. Chiar dacă aveți lua în jos pe genunchi și să cerșească pe aproapele tău pentru a putea spatiu de depozitare in garaj lor, (sau închiria un dulap de depozitare), o fac. Amintiți-vă, aceasta nu este pentru totdeauna, și-ar putea găsi poți trăi fără o parte din chestiile astea.

Organizare. Acesta este un moment bun pentru a aborda că depunerea ați fost punerea off, și organizarea de materialele artizanale și alte proiecte. Încă o dată, a scăpa de tot ce se poate trăi fără temporar. Mai bine, începe de ambalare! Și apropo, e ușor aceste zile pentru a găsi coșuri atractive, ieftine, in magazine de la Walmart la PierOne. Folosiți aceste coșuri pentru a vă ajuta să păstrați organizat. Un coș mare pot fi folosite pentru a ascunde reviste și roller-coastere sub măsuța de cafea. Coșuri pot fi, de asemenea, pune la o bună utilizare în băi + șut plasat toate articolele dvs. personale, cum ar fi make-up, pasta de dinti, crema de ras, etc. Oamenii pot obține distras uita la numele de marcă ale produselor pe care le utilizați; plus, având toate chestiile astea fac în jurul valorii de aspectul casei utilizat.

Aranja. Lucrurile pe care le țineți în jurul valorii pot fi rearanjate în moduri atractive de a face look proiecte case modern interesant. În bucătărie, de exemplu, gruparea canistre împreună. Răspândindu-le driblează spațiu contra pară mai mică. Același lucru este valabil pentru margini, mese finale, bibliotecă, și mantels semineu. Grup de nu mai mult de 3 lucruri împreună, asigurându-vă că acestea sunt înălțimi diferite, și se amestecă dimensiuni absolvent. De exemplu, grupa 2 lumânări pe o parte din mantaua, și ceva mai mici pe partea cealaltă.

Un lucru de reținut în timp ce decorare a vinde este ca potentialii cumparatori petrec frecvent mai mult timp uitandu-te la fotografia de familie și elemente de natură personală. Că arborele genealogic brodate mătușa ta si voi s-ar putea declanșa bine o lungă conversație care nu face nimic pentru a vinde proiecte case modern. Deci, pune temporar să scadă acele fotografii și alte obiecte personale.

Cheia este de a face casa arata atractiv, decorat minim, și lipsit de artefacte cu caracter personal care distrag potențialul cumpărător și, eventual, previne ei de la previziune familia ei propriu și lucruri în casă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *