Stiri

De Ce Cumpararea unei Case nu este o Idee Buna?

Case pe structura metalica este o investiție mare … Ei bine, asta e ceea ce vor ei sa crezi oricum. Cine sunt “ei”? Brokeri, bancheri, investitori și oricine altcineva care sa imbogatit rapid, deoarece acestea v-ați convins ca case pe structura metalica este o idee mare. Iata ce ei nu va spun:

Case sunt mari de investiții supposedlya pentru ca exista o creștere semnificativa și garantat în valoare de-a lungul timpului. Preturile locuintelor cresc din cauza inflației, desigur, dar prețurile tuturor celorlalte produse crește în același ritm, astfel încât nu este de fapt te face sa nici mai bogat. Pentru a face bani din casa ta, prețurile locuințelor ar trebui sa creasca mai repede decât inflația.

constructie-casa-26

Deci, acum hai sa urmeze aceasta logica: Daca prețurile locuințelor crește mai repede decât inflația, ei cresc mai repede decât salariile, ceea ce înseamna ca, în timp de case ar deveni atât de scumpe în comparație cu venitul mediu gospodarie american care nimeni nu s-ar putea sa cumpere un mai casa. În mod evident, acest lucru este lipsit de sens. În cazul în care nimeni nu este capabil sau dispus sa cumpere case la astfel de prețuri ridicate, prețurile ar trebui sa scada înapoi la în cazul în care o gospodarie tipic american le pot permite. Și asta este exact ceea ce se întâmpla; valoarea de real-estate, pur și simplu crește cu inflația, ceea ce face de fapt una dintre cele mai grave tipuri de investiții, altele decât umplutura de numerar sub pat.

Case pe structura metalica necesita sa cheltui mult mai mult pe cheltuieli diverse de comisioanele de evaluare și de asigurare titlu de puncte avans creditorilor. În primele 5 pâna la 7 ani, un proprietar investind un echivalent de plata în stocurile pot face profituri mai bine de ansamblu în comparație cu un cumparator casa. Pentru a început totul, majoritatea proprietarilor se mute din nou în aceasta perioada de timp atât de avantajul de a câștiga avantaje fiscale (care nu face un differnce pozitiv daca locuiți în aceeași casa timp de 15-30 de ani), nu este aplicabila.

În timp ce mulți ar putea crede ca plata unei dobânzi ipotecare deductibila ar fi mai bine decât plata chiriei, o mortgageinterest pe termen lung în sine este doar o alta forma de chirie. Care este punctul de a intra în astfel de datorii profunda și apoi sa plateasca echivalentul a chiriei lunare în interes ipotecare? Sigur, va ajunge deține casa dupa cateva decenii, dar amintiți-va platita pentru ca pe partea de sus a interesului ipotecare.

Cei mai mulți oameni îți vor spune ca a cumpara o casa este o investitie sigura. Dar poate ca acești oameni au nevoie pentru a obține faptele lor drepte. De exemplu, prețurile locuințelor în California și nord-est a cazut în urma cu doar 15 ani? Și la fel ca majoritatea oamenilor, te sa investeasca ALL capitalul într-o casa? Suna ca și cum s-ar putea pune toate ouale într-un coș ..

În cazul în care planurile tale de pensionare graviteaza în jurul buyingahouse, le puteți schimba în continuare. Daca ați cumparat deja unul, puteți verifica întotdeauna pe cheltuielile și sa investeasca într-o varietate mai larga de opțiuni de investiții acum înainte. De asemenea, încercați sa accelereze plata sumei principale, astfel încât interesul dvs. ipotecare nu este irosit ca chirie bani.

Daca nu ați cumparat o casa înca, nu o fac decât daca ești absolut sigur ca nu se deplaseaza timp de cel puțin 20 de ani. Aceasta este singura de a reduce riscul implicat în case pe structura metalica. Niciodata nu poti fi sigur daca casa va fi în valoare de mai mult, totul va depinde de unde și când îl cumperi. Chiar și cumparatorii de numerar au o mai buna asigurare a face profit.

Side-note: 75% dintre persoanele care au declarat ca erau siguri ca nu s-ar muta în urmatorii 30 de ani, a terminat în mișcare dupa mai puțin de 20 de ani. Deci, nu sari la concluzii pripite cu privire la cât de mult aveți de gând sa stați în cazul în care va aflați.

Dar nu este real-estate o piața fierbinte? Oh, da, is..for agenti imobiliari. Mulți cumparatori nu-și dau seama ca propria lor agenții lor capcana într-o tactica de momeala-și-comutator în cazul în care agentul plaseaza second hand de prețuri mai mici decât prețul real pentru a pacali potențialii cumparatori sa creada ca aceasta este o afacere fierbinte, dupa care cumparatorii oferta împotriva reciproc orbește. În cele din urma casa se vinde pentru multime de lucruri mai mult decât valoarea propriu-zisa și agentul face un profit frumos. În cazul în care casa nu se vinde, agenții nu câștiga comision lor, astfel încât acestea sa încerce toate tactici pentru a obține cumparatori sa investeasca în casa daca este sau nu este o afacere buna pentru cumparatori.

Exista o multime de alte trucuri, cum ar fi eliminarea și re-adaugarea de proprietați pe MLS (Multiple Listing Service), pentru a le face sa apara noi sau îndemnându-va sa cumpere rapid pentru a va asigura ca nu pierde împotriva unei “oferta secreta”, ca ei știu off. Ca regula generala, amintiți-va doar în cazul în care vânzarea nu se trece prin, agentul imobiliar nu este platit. Ca atare, el nu e de partea ta, e pe cont propriu partea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *