Lifestyle

Scapa de Grija Plantelor cu Aceste Proiecte de Casa

Mulți oameni nu știu că plantele au nevoie de o îngrijire specială în timpul iernii. Cum cal să vă spun că este timpul? O singură atingere a degetelor pentru că sticla fereastră vă va spune cât de frig este afară. În cazul în care planta casa ta trăiește într-o fereastră soare, poate doriți să-l mutați 6 “de la fereastra. Orice frunze în contact permanent cu care rece nu va face bine deloc. Plantele tale de casa poate fi decimată de un proiect de rece, de asemenea.

constructie-casa-23

Mai mult, aerul de interior devine uscat în timpul iernii din care rulează sisteme de încălzire ta. Nu pe piele se simt un pic uscat? Răspunsul este nu sa udati mai des, deși este posibil să trebuiască să faci asta, de asemenea. Răspunsul real este la aburirea planta cel puțin o dată pe zi. Este important ca frunzele plantelor tale de lux sunt curate.

Sunteți bine de praf frunzele înainte de a începe aburirea aceste plante. Plantele respira prin frunze și un strat de praf poate fi sufocant. Plantele într-adevăr ar trebui să aibă frunzele lor prăfuite, cel puțin o dată pe săptămână. Frunze netede pot fi pudrate cu o cârpă moale – nu poloneză mobilier vă rog. Frunzele fuzzy, cum ar fi violet african poate fi pudrate cu o pensula mica.

Plante agățat ca frumoasa Spider face bine cu o cabină de duș lunar pentru a curăța frunzele lor. Asigurați-vă că folosiți un spray blând de apă. Frunze de filodendron pot fi curățate cu o soluție de lapte și apă – foarte lumina pe lapte. Acesta va face frunzele straluceasca.

Dacă aveți spațiu încercați să puneți un strat de rocă într-o tigaie – o tigaie tort sau pizza pan vechi – se umple vasul cu apă și a stabilit plante casa dvs. pe partea de sus a rocilor. Umiditate instant. Dacă nu aveți spațiu pentru o tigaie, stabilit niște vaze decorative umplute cu apă. Puteți găsi doar că pielea ta se simte un pic mai puțin uscat.

Este mai bine să verificați lumina planta casa ta primește. Zilele sunt mai scurte și posibil să aveți nevoie să completeze cu lumină artificială, dacă plantele tale sunt în căutarea un pic trist.

Ar trebui să existe o perioadă de odihnă pentru plantele tale ca toate plantele au nevoie de ea. Deci, ar trebui să se oprească îngrășământ pentru câteva luni. Tăia frunze îngălbenite.

În rezumat, în casa de plante diferite de plante din afara vor primi în principal, un impact de murdărie.

Sursa: http://www.casemexi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *