Stiri

Cele Mai Bune Service-uri Skoda in Pitesti

Noile caracteristici Skoda Rapid confort și siguranță sunt la fel ca un automobil sedan premium, deoarece compania a produs acest segment C-sedan car D conceptul de popular Vision, care a fost prezentat la Frankfurt Motor Show 2011. noul Skoda Rapid va înlocui populara nivel de intrare automobil sedan Skoda Octavia în piața auto indiană. Skoda Auto a va lansa noua Skoda Rapid în India pe 16 noiembrie 2011. Luna trecuta, compania a dezvaluit Skoda Rapid la mașini și biciclete Afișare în NDTV. Datorită designului corp foarte bine, interior de lux si exterioare clasic noul sedan Skoda a fost foarte premiera de entuziaști auto indieni.

Până în prezent, compania nu a anunțat noul preț Skoda Rapid, dar de așteptat să scadă în suport competitiv. Este de așteptat Skoda Rapid va fi Rs. 20 de Rs. 30 mii de rupii mai ieftin decât deja disponibile Volkswagen Vento. Experții Auto sunt în speranța că Skoda noul preț sedan va fi, în suportul de preț între Volkswagen Vento și Nissan Sunny. Deci, este de așteptat un concurent dur de Toyota Etios, Maruti Swift Dzire, Chevrolet Aveo, Tata Manza, Fiat Linea, Hyundai Verna și Ford Fiesta.

Caracteristici Skoda Rapid și specificațiile sunt la fel ca un model de masina sedan premium, deoarece compania oferă o mulțime de caracteristici speciale din noua fiara, cum ar fi tapițerie dublu ton, un grup puternic iluminate informare, asistență șofer, consolă centralizată, sistem audio, scaune reglabile , tetiere, cotiere, direcție prelate, spatiul pentru picioare spatios, ABS, EBD, airbag-uri, inchidere centralizata si asa mai departe. Partea din față a noua Skoda masina sedan arata exact ca hatchback populare Skoda Fabia în timp ce dimensionale sunt sunt la fel ca Vento. Fotografie: Skoda Rapid sunt, de asemenea, în căutarea atât de impresionant.

2013-skoda-rapid-sport-co-11_600x0w

Acestea sunt opțiuni bune sunt disponibile pentru iubitorii de Skoda Rapid că societatea este o oferă în ambele modele pe benzină și diesel. Pentru a face noul kilometraj Skoda Rapid impresionant compania este folosind tehnologia inovatoare în ambele motoare pe benzină și diesel. Motorul pe benzină centrare a popularului sedan Skoda este capabil de a face o putere maximă de 105BHP în timp ce motorul diesel are, de asemenea, aceeași putere ca și modelul pe benzina. Pentru a atrage clienții maiorul auto ceh va oferi un sistem de transmisie automată în varianta de top-end a modelului centrare benzină în timp ce o cutie de viteze manuala 5 trepte va fi disponibil ca dotare standard la ambele modele. Disponibile Comentariile Skoda Rapid, de asemenea, de asemenea, dovedindu-se modelul de masina sedan decent nou.

Pe de altă parte, unele dintre modele de masini lansate in India sunt Hyundai Eon, Nissan Sunny, Mahindra XUV 500, Honda Brio, New Tata Indica Vista, New Maruti Swift, Noua Volkswagen Jetta, Noua Honda Jazz, Toyota Etios Liva, Ford Fiesta , Chevrolet Bateti diesel, Audi A6, Tata Aria 4×2, New Tata Indica Xeta și așa mai departe.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne vizitati la adresa: http://skodapitesti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *