Relatii

Complimente pe care orice femeie vrea sa le auda

Fie ca va despre modele, escorte, femei obisnuite, femeile raman femei si este important să înțelegi ce le place cel mai mult să audă, astfel incat sa le faci pe plac. Complimentele cliseu, invechite dar fermecatoare, și abdomenul cu patratele s-ar putea sa te ajute la primele intalniri, dar indiferent cum arati, este modul în care o tratezi ca persoana, factorul care va avea de spus ultimul cuvant.

Indiferent cine este partenera ta, ea merita o intalnire frumoasa in care sa se simta rasfatata si respectata, la un restaurant rafinat, câteva complimente meritate din plin, cum ar fi cele de mai jos. Nu vei fi surprins când ea iti va cere sa va mai vedeti si a doua, a treia oara.

Arata-ti interesul pentru activitatile ei preferate

Acesta nu este un compliment rostit prin cuvinte, ci prin respect. S-o intrebi despre colectia ei de păpuși vechi nu înseamnă că va trebui să devii chiar tu un colectionar. Punand câteva întrebări respectuose, cum ar fi de ce este interesata sau o pasioneaza în mod special un lucru, ce o determina sa faca anumite activitati si de ce  etc. Vei fi plăcut surprins să vezi că te va întrebă, la randul ei, despre lucrurile care te pasioneaza pe tine in mod particular, cum ar fi fotbalul sau alte lucruri tipic masculine.

Complimenteaza lucrurile de care este mandra

Toate femeile au cateva lucruri pe care le iubesc in secret la ele însele. Chiar dacă nu le recunosc cu voce tare, există o serie de indicii bune pentru a descoperi care sunt atributele acestea. Se imbraca in culori monotone și adăuga unele culori luminoase numai intr-o parte a corpului ei? Adauga accesorii frumoase părului ei? Poarta un ruj luminos si machiaj subtil?

Complimenteaza aceste zone ale corpului ei pe care le iubește deja. Acest lucru o va face să se simtă ca și cand eforturile ei suplimentare au dat roade. Cu toate acestea, dacă nu găsesti eforturile ei în acest sens demne de admirat, alege un alt lucru pe care sa-l poti cu adevărat complimenta.

Complimentele autentice sunt întotdeauna mai valoroase decât lingușirea.

Întreaba despre prietenii ei

Fie că e o vecina sau o colega încîntătoare, întreaba ce fac prietenii și familia ei. Dacă sunteti la prima intalnire, întreaba cine sunt prietenii ei buni, și las-o să-ți spuna orice detalii pe care va vrea să le împartăseasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *