Lifestyle

Invatati sa Fiti cu Adevarat Fericiti!

Viața nu este o felie mare de cel mai bun tort de ciocolata din lume. Uneori, atunci când cred că lumea este pur și simplu prea mult, mă uit în jur și văd oameni care trăiesc cele mai minunate, pline de distracție viața continuu. Apoi întrebări pop în mintea mea de nicaieri – “Cum fac viața atât de minunat și de dulce Cum se găsesc ludic și râs într-o viață stresantă ocupat?” Când am luat timp pentru a le observa, am dat seama că au început cu “auto” lor.

Deci, primul pas pentru a deveni cu adevărat fericit este sa te iubesti.

Mama mea mi-a spus odată că “mijloace iubitoare accepta.” În scopul de a se iubi trebuie să accepte faptul că nu sunteți o persoană perfectă, dar trebuie să realizezi că dincolo de imperfectiunile trebuie să existe o cantitate mare de curaj pentru a putea vedea modul de îmbunătățire de sine și de a învăța din greșelile tale.

Mulțumirea este un element cheie a fericirii autentice. Când sunteți mulțumit cu familia ta, în cazul în care locuiți, cum te uiti, de locuri de muncă aveți, masina ai condus și toate lucrurile pe care le au acum – atunci veți ști cu adevărat răspunsul la întrebarea “cum să fie cu adevărat fericit . ”

Când vom găsi un mic început de undeva în noi înșine, că mic început va duce în cele din urmă la altceva, și va continua de conducere înainte. Dar, dacă pui la îndoială în mod constant viața așa cum nu a mai făcut nici un bine pentru tine, va fi în imposibilitatea de a găsi fericirea adevărată.

Eu cred că viața este despre a învăța bine și rău, pentru a încerca chiar dacă s-ar putea eșua, pentru a câștiga și a pierde. Aceste lucruri se intampla la fel de des ca să luați o respirație. Eșec a devenit la fel de abundente și necesar ca aerul. Dar noi nu ar trebui să permită acest lucru pentru a ne împiedica în drum spre fericire.

Cum putem fi cu adevărat fericiți în ciuda toate acestea? Eu vă spun … de fiecare dată când face un efort de a îmbunătăți calitatea fiinta si viata ta, indiferent dacă acesta este curățarea casei, ajutând părinții tăi, având grijă de un prieten bolnav, în caz contrar la examene și a încerca din nou, viața îți oferă egalitate de puncte pentru asta.

Imaginați-vă viața ca un imens tablou de bord NFL. De fiecare dată când un pas înainte, vă scorul de puncte. Nu ar fi verifica scorul la sfârșitul fiecărui joc și cred că pentru a te “Wow! Am câștigat un punct azi. Mă bucur că i-am dat o încercare. “, În loc de a privi la un tablou de bord gol și a zis:” Doamne, nu am nici scor azi. Aș vrea să am curajul de a încerca. S-ar putea au câștigat! “Și apoi pur și simplu rândul său, și de mers pe jos.

Fericirea autentic nu este despre a fi angajatul anului, bate cota de vânzări, sau de a face mai mulți bani de la compania dumneavoastră. Cele mai căutate după premii în viață nu se acordă întotdeauna la cei mai curajoși, mai rapid, sau cel mai bun. Deci, cum poți deveni cu adevărat fericit? Fiecare dintre noi avem propria noastră definiție a “fericirii”. Fericirea pentru o decorater tort poate fi având de design-o pe coperta unei reviste. Fericirea pentru un star de cinema poate însemna câștigarea unui Oscar. Fericire pentru cineva care trăiesc pe stradă ar putea însemna o mulțime de bani. Deci, cum putem deveni cu adevărat cu adevărat fericit? Răspunsul este simplu. Nu trebuie să aibă cele mai bune de fiecare lucru în această lume. Este vorba despre a face și de a face cele mai bune din fiecare lucru pe care le au. Când puteți zâmbi la propriile greșeli și spune de sine “Ei bine, voi face mai bine data viitoare”, purtați cu voi o torta de puterea de voință puternică de a persevera, care pot crește luminos de zi cu zi.

Tu treci la pasul 1, atunci când înveți să te și faults.When dumneavoastră accepta știi cum să accepte alții, vor fi acceptate, de asemenea. Când te iubesc și știu cum să iubească, vei primi dragostea înapoi.

Deci, cum poți fi cu adevărat fericit? Aflați cum să râdă, dragoste și să accepte cine ești. Acestea sunt cheile de la fericirea adevărată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *