Stiri

Lectii din America

Dar, deși Obama îl păcălit repede pe frontul de prezentare, McCain a inceput bine, spune Howard Belk, Co-Presedinte si Chief Creative Officer la Siegel și Gale, în New York.

El explică: “McCain a avut reputația de a vorbi direct în jurul valorii de țară pe autobuzul de campanie” Drept Talk Express “Dar când a început să cadă în urmă în sondaje și-au maturat în contextul crizei financiare, el a început să se foarte reactiv și. alunecat într-un mod de comunicare diferit.

“El a trecut la” atac “politică într-o încercare de a distrage atenția oamenilor de la economia. Dar a merge” în afara de brand “l-am pierdut impuls și alegătorilor de sprijin.”

Plecarea lui McCain pentru Washington pentru a se presupune a ajuta la rezolvarea crizei creditelor ipotecare sub-prime a fost interpretat ca o încercare cinică de a salva propria sa reputație, mai degrabă decât economia. Prin contrast, discuție grijuliu, calm și nuanțată a lui Obama cu privire la criza percepții cu privire la capacitatea sa de a conduce, pe fondul turbulențelor financiare consolidate.

Obama a ales, de asemenea, o excelentă echipă de marketing și de campanie, și le-a reușit bine, alegerea unui senator experimentat noncontroversial, cu experiență complementare, cum colegul său de funcționare. Dar McCain adunat o echipa de campanie buna-funcționare relativ târziu în a doua zi, și alegerea sa de necunoscut și netestat Sarah Palin ca numărul său de doi sa dovedit a fi un alt cui in sicriul lui.

Belk observă:. “. Joe Biden a jucat un rol îngust și foarte concentrat în biletul Obama – afacerile externe și, probabil, clasa muncitoare era foarte clar care a fost de conducere și care a fost sprijinirea numirea lui McCain de Sarah Palin, pe de altă parte, sa uitat cum ar fi o mișcare inteligentă inițial – ea a fost tânără și ea era o femeie – dar ea a devenit un accent mai mare de atenția mass-media decât McCain însuși, care a fost confuz “.

Cu toate acestea, numirea a pus republicanii în controlul ciclului de știri – chiar dacă temporar. “Aceasta a creat un interes pe termen scurt, hype și Buzz – un fel de” știri noi “, care branduri prospera”, spune Kristian Sumners, un director de creatie independent în New York.

Publicitate negativă – istoric, o trăsătură acceptată de politica SUA -, de asemenea, a ajutat la generarea titluri. Dar, așa cum campania desfășurată alegătorii au demonstrat o aversiune tot mai mare de tactica, un simptom, este de părere Harty, a unui electorat din ce în ce wellinformed și savvy: “cetățeni americani sunt mult mai sofisticate de consumatori de politică acum”, spune el.

S-ar putea reflecta, de asemenea, o dorință de autenticitate și integritate într-un moment când, de încredere dată și instituții “sigure”, cum ar fi guvernul și băncile se dovedesc a fi supus greșelii.

În orice caz, abilitate lui Obama în lipsească și dezamorsarea critici ar trebui să fie o lecție salutară pentru orice lider de afaceri care încearcă să păstreze scheletele lor în condiții de siguranță închis în dulapuri.

“El și consilierii săi au reușit tabla de șah politic strălucit”, spune Quelch. “La început el a anticipat și dezamorsat critici negative, prin admiterea la indiscreții trecute în autobiografia sa.”

Obama a construit o relație de încredere cu poporul american că majoritatea liderilor de afaceri poate aspira doar de a crea împreună cu clienții lor. El are acum de a livra pe promisiunile sale. Că, așa cum chiar și cei mai buni lideri de afaceri știu, este citate dificile bit.Some din acest articol au fost luate, cu permisiune, de la revista Marketing, 12 noiembrie 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *