Tehnologie

iPhone sau Blackberry ? Care este mai bun pentru tine

Într-un sens, întrebarea este mai bine – Blackberry sau iPhone-ul nu ar fi putut veni într-un moment mai bun. Motivul este faptul că Apple a lansat telefon cele mai anticipate de anul trecut, Apple iPhone 4G, care a devenit un best-seller în al treilea trimestru al anului 2010 și Blackberry, care a fost odată cunoscut pentru activitatea sa de telefonie mobilă, la fel ca în ușor a lansat două telefoane cu touchscreen, Blackberry si BlackBerry Storm Torch să ia capul de pe iPhone. Apple iPhone sau Blackberry, a fost de la una dintre luptele contestate în mod egal în industria de telefonie mobilă.

Care este mai bun – iPhone sau Blackberry?

Așa cum am menționat mai devreme că răspunsul la întrebarea care este mai bine – iPhone sau Blackberry ar fi fost diferit acum câțiva ani. Până atunci, lumea era încă în venerație de iPhone 3G și Blackberry telefoane sunt văzute în mare parte în mâinile unor granzi corporative sau contabili, care părea să fi fost dat sarcina de obosit de a răspunde la mai multe e-mail-uri!

Apple a dat seama că, dacă este să-și păstreze poziția sa dominantă pe piața smartphone-uri, care era inundat cu telefoane HTC, telefoane Motorola, etc, au de a face unele modificări pentru a inova modelul de iPhone vine. Astfel, iPhone 4G a fost lansat în câteva zile, a fost din stoc. Oameni care au comandat înainte de câteva luni în urmă, am telefonul, cu mulți dintre ei a trebui să plătească până la $ 200 în prealabil, împreună cu un contract pe doi ani. El a lăudat unele dintre caracteristicile vazut pentru prima dată în industria de telefonie mobilă și de afișare a ochiului si a retinei video de FaceTime cu două sensuri de chat.

BlackBerry pe de altă parte, telefoanele tastatură atât de multe telefoane QWERTY, QWERTY toate celelalte de pe piață o eticheta telefon ca “de tip BlackBerry.” Dar apoi, a existat o piață și dezvoltatorii de RIM (Research in Motion) limitată au fost conștienți de faptul că pentru a capta piața de smartphone-uri și de a fi o alternativă la iPhone, care va trebui să vină cu ceva care apeleaza la masele. Rezultatul a fost impresionant două telefoane cu touchscreen, Blackberry Blackberry Storm și cel mai recent Torch. RIM a schimbat, de asemenea, modul în care le-au folosit pentru a comercializa telefoanele Blackberry, cu tineri, cu capacitatea sa de a crește cheltuielile în anunțurile lor și nu de afaceri buna își propune să arate șeful său câteva statistici despre telefon. Cu includerea unui stil camera de 5.0 megapixeli și grafică, Blackberry astăzi simbolizează un dispozitiv care poate fi utilizat în scopuri comerciale, dar nu va eșua în coeficientul de divertisment. Deci, dezbaterea cu privire la ceea ce este mai bun – iPhone sau Blackberry este încă deschisă.

Am citit multe comentarii iPhone vs Blackberry și au fost, în multe dezbateri cu prietenii mei dacă iPhone sau Blackberry este cel mai bun telefon, dar aceste discuții au fost neconcludente și de multe ori obositor! Faptul este că ambele branduri au reușit să creeze o nișă pentru ei înșiși. Multe critici, cu toate acestea, sunt de părere că există alte marci care au telefoane cu camere mai bune și tehnologii eficiente a ecranului tactil. În schimb, consideră că mulți oameni doresc doar aceste telefoane de simbol al statutului raportul asociate cu aceste telefoane. În ceea ce mă privește, n-am mai fost în stare să scrie mai mult de două cuvinte într-un telefon touchscreen, asa ca daca cineva mi-a cerut ceea ce este mai bun iPhone sau Blackberry, aș merge cu Blackberry și Blackberry-ar numi o furtună. Motivul pentru care se permite să utilizeze ecranul tactil și are o tastatură QWERTY glisantă pentru mesaje text și e-mailuri. Sper ca acest articol va ajuta să decideți care – iPhone sau Blackberry, este mai convenabil pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *