Lifestyle

Pulbere de Orz Verde — Medicina Alternativa!

Iarbă de grâu Versus iarba de orz: beneficiile pentru sanatate Comparativ

Iarbă de grâu și orz verde sunt tineri ierburi de cereale, care au devenit bine cunoscut ca suplimente alimentare naturale puternice. Ambele sunt alimente verzi, strâns legate de legume cu frunze verzi. Cu toate acestea, densitatea de nutrienți în ambele graminee mult mai mari decât cea a legumelor cu frunze o uncie de nici iarba de grau sau orz verde, contine un nivel mult mai ridicat de fitonutrienti decât o uncie de legume verzi. Acest pumn nutritional puternic le dă o întreagă serie de beneficii pentru sanatate, dar în comparație care tarifele unul mai bun? Rainforest Foods compară beneficiile wheatgrass cu beneficiile pentru sanatate ale iarbă de orz.

Atât iarba de orz și iarba de grau contin concentratii ridicate de clorofilă, fitochimica care da plantelor aspectul lor verde. Clorofila îndeplinește aceeași funcție de oxigenare în plante ca roșu hemoglobină pigment face la om și se crede că inclusiv clorofila in dieta ta poate ajuta pentru a controla unele bacterii care cauzeaza boli, precum și îmbunătățirea mirosurile interne și halena. Există o diferență foarte mică între nivelurile de clorofilă din iarbă de orz și iarba de grau, astfel încât orice beneficii obținute în urma a lua aceste suplimente alimentare naturale, poate fi realizat prin luarea de nici unul.

ovaz-verde-1

Studiile cu ambele ierburi au arătat că adăugarea lor la dieta cele ar putea ajuta nivelul colesterolului și a tensiunii arteriale, precum bodys sistemul imunitar (din nou, în mare parte datorită ambele conținând clorofilă). Se poate argumenta că beneficiile iarba de orz ușor mai mari decât cele de iarba de grau, datorită faptului că iarba de orz poate oferi cele suport nutrițional unic prin viață cele. De asemenea, reduce radicalii liberi din sange, reducand inflamatia si durerea. Cu toate acestea, cei care cumpara iarba de grau pentru un impuls de sănătate ar putea contracara-argumenta că beneficiile de suc de iarba de grau pulbere sau capsule includ, de asemenea, reducerea inflamației datorită wheatgrasss gluco-proteine ​​P4D1 care acționează în același mod ca un antioxidant, și iarba de grau poate chiar putea ajuta organismul ataca celulele canceroase.

Există susține impresionante realizate în ambele tabere: cei care au fost, inclusiv o detoxifiere iarba de grau in regimul lor de sănătate pentru anii jură de acest cereale, în timp ce fanii de iarba de orz susțin că se poate realiza la fel (dacă nu este mai mare) beneficii de sănătate, ținând sora orz cereale. De fapt, cu toate acestea, există o diferență foarte mică între nutritivă iarba de orz și wheatgrass și, de fapt, ele au multe dintre beneficiile pentru sănătate. Adăugarea una sau ambele la dieta ta sub formă de pudră (pentru a face un suc) sau sub forma de capsule poate oferi o mare valoare nutritiva excelenta si ar putea imbunatati bine sănătatea dumneavoastră într-un număr de domenii. Puteți citi mai multe despre aceste două super, ca și multe altele, la http://www.rainforestfoods.co.uk/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *