Stiri

Elementele Nutritive Gasite in Orzul Verde

Orz verde și alte legume + verde + sunt ingrediente ce în ce mai populare în rețete de sucuri, din cauza conținutului lor de nutrienti concentrat de vitamine, minerale, aminoacizi și enzime.

Puteți găsi orz verde sub formă de pudră sau sub formă de pastile în cele mai multe Coop și alimente naturale de magazine sau chiar în apartamente gata crescut de la piață agricultor local – de multe ori promovate ca “Pet Grass”, deoarece animalele natural-l mănânce pentru a curăța suprafețe de GI. Potrivit Institutului de Sănătate Hipocrate, sub formă de pastile și pulbere lipsesc multe elemente nutritive gasite in orz verde stoarce proaspăt.

orz-verde-1

Puteți să-l crească la domiciliu prin plasarea semințe de grâu în pământ de flori intr-o tigaie plat. Utilizați sol organic, astfel încât orz verde nu absoarbe substanțe chimice nedorite. Ține-l bine udată, și în câteva zile vei avea orz verde. Atunci când este 7-10 + tăiat înalt un centimetru într-o cantitate de grosimea degetului mare și puneți-l într-un storcator. Unii spun că, după tăiere a doua este timpul sa creasca un nou lot, pentru că orz verde a epuizat acum substantele nutritive din solul ghiveci.

Aveți posibilitatea să utilizați un + masticating special + sau + + lent storcator care este deosebit de bun la suc extras din verde. orz verde poate fi plasat, de exemplu într-un blender, se adaugă apă, iar apoi se strecoară înainte de înghițire.

orz verde este folosit pentru a lupta impotriva cancerului, pentru a îmbunătăți digestia, suprima pofta de mancare, regleaza tiroida, si stimuleaza sistemul imunitar. Două uncii de suc de orz verde contine vitaminele si mineralele din 3 kg de legume cu o concentrație deosebit de mare de magneziu, potasiu, calciu și. Sucul de orz verde este de aproximativ 70% clorofilă care oxigenează sângele, incetineste dezvoltarea bacteriilor dăunătoare în tractul digestiv, neutralizeaza toxinele de viață, și curăță ficatul.

Valoarea pH-ului dintr-un corp sănătos este ușor alcalin. Dieta noastră modernă de alimente procesate, bauturi racoritoare, cafea și face corpurile noastre acide. Boala se dezvolta într-un organism acid. Sucul de orz verde si alte verdeturi de legume este foarte alcalin, care ajută aduce corpul înapoi în echilibru și de sănătate. Suc verde este, de asemenea, o mare sursă de proteine ​​musculare clădire.

Verzii sunt amar gust și în cantități de peste 2 to 4 uncii pe zi poate provoca un stomac deranjat și chiar greață, datorită calităților lor de detoxifiere concentrate. Unii oameni beau orz verde de la sine, dar cele mai multe dintre noi au nevoie să se amestece orz verde cu alte fructe sau legume, cum ar fi morcov, castravete, sau suc de mere. Adauga miere ca un îndulcitor și ghimbir proaspăt sau usturoi ca un condiment. Există anumite combinații de verde și alte legume care sunt uimitor de gustoase și eu lista preferatele mele de mai jos. Unii oameni susțin că ei a lua cât mai mult de un impuls de energie de la 2 uncii de orz verde de la mai multe cesti de cafea sau ceai.

Deci, începe adăugarea de orz verde pentru sucul de astăzi, iar dacă ești deja un pasionat de orz verde, încercați rețetele mele preferate. Bucurați-vă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *