Meditatia este Sigura?

Meditație se învârte în jurul ideii de a se concentra mintea asupra unui obiect sau o experiență. Este un lucru minte și folosește mintea singur, cu excepția atunci când faci exerciții de meditație. Scopul principal meditație este de relaxare, de concentrare a minții, de conștientizare, precum și de întreținere a cuiva moduri și atitudini pozitive.

Meditația a manifestat o mulțime de efecte benefice în organism, așa cum se vede în studii asupra sistemului cardiovascular, sistemului respirator, sistemului digestiv, sistemul nervos și alte sisteme din organism. De asemenea, este cunoscut de a îmbunătăți și de a reglementa ritmul cardiac, respirație și digestie. Din acest motiv, multi medici se includ ca o terapie alternativa pentru a ajuta pacientii recupera mai repede. În afară de aceasta, meditația reduce stresul și, prin urmare, în tratamentul bolilor cronice a reduce sau de a reduce complicațiile care sunt, în general, legate de stres.

Există două tipuri de meditație: concentrare și meditație mindfulness. Meditația de concentrare își propune să se concentreze mintea cuiva într-un singur gând, de experiență, de sunet, sau un obiect. Acesta vă permite să se concentreze mintea și, prin urmare, împinge departe alte gânduri care ar putea extenua mintea și de a crea distrageri. De exemplu, într-un exercițiu de respirație implicat în meditație, aceasta permite persoană accentul pe numai lui sau ei respirație, pune toate atenția de la procesul de la respirație: în inhalarea si expirand.

Pe de altă parte, meditație mindfulness permite o concentrare individuale pe o serie de experiențe, și nu doar unul. Ambele gânduri pozitive și negative, li se permite să treacă prin minte, care permite persoanei de a le vedea pe toate, fără să judece, să reacționeze, sau analiza. Chiar, în cazul în care aceste două tipuri diferă foarte mult de la ceea ce să se concentreze la, scopul lor rămâne aceeași: de a reîmprospăta mintea și de a promova relaxare.

Poate doriți să întreb, este meditație în condiții de siguranță? Ei bine, uita la toate beneficiile sale si cat de usor ar putea fi realizat, am putea spune că meditația este în siguranță. Cu toate acestea, întrebarea despre Siguranta de meditație nu este încă pe deplin cercetat și studiat. Care este cel mai bun de a face, mai ales pentru persoanele care sunt în curs de probleme psihologice, este de a consulta un expert sau un profesionist de sănătate mintală înainte de a face meditație.

Meditația este o formă recunoscută de terapie, așa cum a fost deja studiat pe larg în multe aspecte. Puteți cere întotdeauna medicul dumneavoastră ceea ce terapii alternative, ai putea face sau suferă, care va completa medicamente dumneavoastra. Coordonare cu experții va ajuta foarte mult în obținerea unor rezultate excelente și dorite.

Despre meditație, se poate face pe cont propriu și ar putea fi efectuate de către oricine. Cu toate acestea, meditație profundă poate solicita ajutorul unui instructor de aceea este posibil să doriți să găsiți pe cineva să te antrenezi. Unele tehnici meditative necesita practica intensă pentru ca acestea să fie stăpânite.

Întotdeauna amintiți-vă că a face lucrurile corecte, care este cu un motiv drept și mijloace, vă va da rezultate pozitive. Meditație și obiectivele sale nu sunt negative. Utilizați meditație la maxim și într-un mod corect, astfel încât în ​​cele din urmă, este posibil să apară beneficiile și rezultate foarte bune se promite.

iPhone sau Blackberry ? Care este mai bun pentru tine

Într-un sens, întrebarea este mai bine – Blackberry sau iPhone-ul nu ar fi putut veni într-un moment mai bun. Motivul este faptul că Apple a lansat telefon cele mai anticipate de anul trecut, Apple iPhone 4G, care a devenit un best-seller în al treilea trimestru al anului 2010 și Blackberry, care a fost odată cunoscut pentru activitatea sa de telefonie mobilă, la fel ca în ușor a lansat două telefoane cu touchscreen, Blackberry si BlackBerry Storm Torch să ia capul de pe iPhone. Apple iPhone sau Blackberry, a fost de la una dintre luptele contestate în mod egal în industria de telefonie mobilă.

Care este mai bun – iPhone sau Blackberry?

Așa cum am menționat mai devreme că răspunsul la întrebarea care este mai bine – iPhone sau Blackberry ar fi fost diferit acum câțiva ani. Până atunci, lumea era încă în venerație de iPhone 3G și Blackberry telefoane sunt văzute în mare parte în mâinile unor granzi corporative sau contabili, care părea să fi fost dat sarcina de obosit de a răspunde la mai multe e-mail-uri!

Apple a dat seama că, dacă este să-și păstreze poziția sa dominantă pe piața smartphone-uri, care era inundat cu telefoane HTC, telefoane Motorola, etc, au de a face unele modificări pentru a inova modelul de iPhone vine. Astfel, iPhone 4G a fost lansat în câteva zile, a fost din stoc. Oameni care au comandat înainte de câteva luni în urmă, am telefonul, cu mulți dintre ei a trebui să plătească până la $ 200 în prealabil, împreună cu un contract pe doi ani. El a lăudat unele dintre caracteristicile vazut pentru prima dată în industria de telefonie mobilă și de afișare a ochiului si a retinei video de FaceTime cu două sensuri de chat.

BlackBerry pe de altă parte, telefoanele tastatură atât de multe telefoane QWERTY, QWERTY toate celelalte de pe piață o eticheta telefon ca “de tip BlackBerry.” Dar apoi, a existat o piață și dezvoltatorii de RIM (Research in Motion) limitată au fost conștienți de faptul că pentru a capta piața de smartphone-uri și de a fi o alternativă la iPhone, care va trebui să vină cu ceva care apeleaza la masele. Rezultatul a fost impresionant două telefoane cu touchscreen, Blackberry Blackberry Storm și cel mai recent Torch. RIM a schimbat, de asemenea, modul în care le-au folosit pentru a comercializa telefoanele Blackberry, cu tineri, cu capacitatea sa de a crește cheltuielile în anunțurile lor și nu de afaceri buna își propune să arate șeful său câteva statistici despre telefon. Cu includerea unui stil camera de 5.0 megapixeli și grafică, Blackberry astăzi simbolizează un dispozitiv care poate fi utilizat în scopuri comerciale, dar nu va eșua în coeficientul de divertisment. Deci, dezbaterea cu privire la ceea ce este mai bun – iPhone sau Blackberry este încă deschisă.

Am citit multe comentarii iPhone vs Blackberry și au fost, în multe dezbateri cu prietenii mei dacă iPhone sau Blackberry este cel mai bun telefon, dar aceste discuții au fost neconcludente și de multe ori obositor! Faptul este că ambele branduri au reușit să creeze o nișă pentru ei înșiși. Multe critici, cu toate acestea, sunt de părere că există alte marci care au telefoane cu camere mai bune și tehnologii eficiente a ecranului tactil. În schimb, consideră că mulți oameni doresc doar aceste telefoane de simbol al statutului raportul asociate cu aceste telefoane. În ceea ce mă privește, n-am mai fost în stare să scrie mai mult de două cuvinte într-un telefon touchscreen, asa ca daca cineva mi-a cerut ceea ce este mai bun iPhone sau Blackberry, aș merge cu Blackberry și Blackberry-ar numi o furtună. Motivul pentru care se permite să utilizeze ecranul tactil și are o tastatură QWERTY glisantă pentru mesaje text și e-mailuri. Sper ca acest articol va ajuta să decideți care – iPhone sau Blackberry, este mai convenabil pentru tine.

Lectii din America

Dar, deși Obama îl păcălit repede pe frontul de prezentare, McCain a inceput bine, spune Howard Belk, Co-Presedinte si Chief Creative Officer la Siegel și Gale, în New York.

El explică: “McCain a avut reputația de a vorbi direct în jurul valorii de țară pe autobuzul de campanie” Drept Talk Express “Dar când a început să cadă în urmă în sondaje și-au maturat în contextul crizei financiare, el a început să se foarte reactiv și. alunecat într-un mod de comunicare diferit.

“El a trecut la” atac “politică într-o încercare de a distrage atenția oamenilor de la economia. Dar a merge” în afara de brand “l-am pierdut impuls și alegătorilor de sprijin.”

Plecarea lui McCain pentru Washington pentru a se presupune a ajuta la rezolvarea crizei creditelor ipotecare sub-prime a fost interpretat ca o încercare cinică de a salva propria sa reputație, mai degrabă decât economia. Prin contrast, discuție grijuliu, calm și nuanțată a lui Obama cu privire la criza percepții cu privire la capacitatea sa de a conduce, pe fondul turbulențelor financiare consolidate.

Obama a ales, de asemenea, o excelentă echipă de marketing și de campanie, și le-a reușit bine, alegerea unui senator experimentat noncontroversial, cu experiență complementare, cum colegul său de funcționare. Dar McCain adunat o echipa de campanie buna-funcționare relativ târziu în a doua zi, și alegerea sa de necunoscut și netestat Sarah Palin ca numărul său de doi sa dovedit a fi un alt cui in sicriul lui.

Belk observă:. “. Joe Biden a jucat un rol îngust și foarte concentrat în biletul Obama – afacerile externe și, probabil, clasa muncitoare era foarte clar care a fost de conducere și care a fost sprijinirea numirea lui McCain de Sarah Palin, pe de altă parte, sa uitat cum ar fi o mișcare inteligentă inițial – ea a fost tânără și ea era o femeie – dar ea a devenit un accent mai mare de atenția mass-media decât McCain însuși, care a fost confuz “.

Cu toate acestea, numirea a pus republicanii în controlul ciclului de știri – chiar dacă temporar. “Aceasta a creat un interes pe termen scurt, hype și Buzz – un fel de” știri noi “, care branduri prospera”, spune Kristian Sumners, un director de creatie independent în New York.

Publicitate negativă – istoric, o trăsătură acceptată de politica SUA -, de asemenea, a ajutat la generarea titluri. Dar, așa cum campania desfășurată alegătorii au demonstrat o aversiune tot mai mare de tactica, un simptom, este de părere Harty, a unui electorat din ce în ce wellinformed și savvy: “cetățeni americani sunt mult mai sofisticate de consumatori de politică acum”, spune el.

S-ar putea reflecta, de asemenea, o dorință de autenticitate și integritate într-un moment când, de încredere dată și instituții “sigure”, cum ar fi guvernul și băncile se dovedesc a fi supus greșelii.

În orice caz, abilitate lui Obama în lipsească și dezamorsarea critici ar trebui să fie o lecție salutară pentru orice lider de afaceri care încearcă să păstreze scheletele lor în condiții de siguranță închis în dulapuri.

“El și consilierii săi au reușit tabla de șah politic strălucit”, spune Quelch. “La început el a anticipat și dezamorsat critici negative, prin admiterea la indiscreții trecute în autobiografia sa.”

Obama a construit o relație de încredere cu poporul american că majoritatea liderilor de afaceri poate aspira doar de a crea împreună cu clienții lor. El are acum de a livra pe promisiunile sale. Că, așa cum chiar și cei mai buni lideri de afaceri știu, este citate dificile bit.Some din acest articol au fost luate, cu permisiune, de la revista Marketing, 12 noiembrie 2008.

Invatati sa Fiti cu Adevarat Fericiti!

Viața nu este o felie mare de cel mai bun tort de ciocolata din lume. Uneori, atunci când cred că lumea este pur și simplu prea mult, mă uit în jur și văd oameni care trăiesc cele mai minunate, pline de distracție viața continuu. Apoi întrebări pop în mintea mea de nicaieri – “Cum fac viața atât de minunat și de dulce Cum se găsesc ludic și râs într-o viață stresantă ocupat?” Când am luat timp pentru a le observa, am dat seama că au început cu “auto” lor.

Deci, primul pas pentru a deveni cu adevărat fericit este sa te iubesti.

Mama mea mi-a spus odată că “mijloace iubitoare accepta.” În scopul de a se iubi trebuie să accepte faptul că nu sunteți o persoană perfectă, dar trebuie să realizezi că dincolo de imperfectiunile trebuie să existe o cantitate mare de curaj pentru a putea vedea modul de îmbunătățire de sine și de a învăța din greșelile tale.

Mulțumirea este un element cheie a fericirii autentice. Când sunteți mulțumit cu familia ta, în cazul în care locuiți, cum te uiti, de locuri de muncă aveți, masina ai condus și toate lucrurile pe care le au acum – atunci veți ști cu adevărat răspunsul la întrebarea “cum să fie cu adevărat fericit . ”

Când vom găsi un mic început de undeva în noi înșine, că mic început va duce în cele din urmă la altceva, și va continua de conducere înainte. Dar, dacă pui la îndoială în mod constant viața așa cum nu a mai făcut nici un bine pentru tine, va fi în imposibilitatea de a găsi fericirea adevărată.

Eu cred că viața este despre a învăța bine și rău, pentru a încerca chiar dacă s-ar putea eșua, pentru a câștiga și a pierde. Aceste lucruri se intampla la fel de des ca să luați o respirație. Eșec a devenit la fel de abundente și necesar ca aerul. Dar noi nu ar trebui să permită acest lucru pentru a ne împiedica în drum spre fericire.

Cum putem fi cu adevărat fericiți în ciuda toate acestea? Eu vă spun … de fiecare dată când face un efort de a îmbunătăți calitatea fiinta si viata ta, indiferent dacă acesta este curățarea casei, ajutând părinții tăi, având grijă de un prieten bolnav, în caz contrar la examene și a încerca din nou, viața îți oferă egalitate de puncte pentru asta.

Imaginați-vă viața ca un imens tablou de bord NFL. De fiecare dată când un pas înainte, vă scorul de puncte. Nu ar fi verifica scorul la sfârșitul fiecărui joc și cred că pentru a te “Wow! Am câștigat un punct azi. Mă bucur că i-am dat o încercare. “, În loc de a privi la un tablou de bord gol și a zis:” Doamne, nu am nici scor azi. Aș vrea să am curajul de a încerca. S-ar putea au câștigat! “Și apoi pur și simplu rândul său, și de mers pe jos.

Fericirea autentic nu este despre a fi angajatul anului, bate cota de vânzări, sau de a face mai mulți bani de la compania dumneavoastră. Cele mai căutate după premii în viață nu se acordă întotdeauna la cei mai curajoși, mai rapid, sau cel mai bun. Deci, cum poți deveni cu adevărat fericit? Fiecare dintre noi avem propria noastră definiție a “fericirii”. Fericirea pentru o decorater tort poate fi având de design-o pe coperta unei reviste. Fericirea pentru un star de cinema poate însemna câștigarea unui Oscar. Fericire pentru cineva care trăiesc pe stradă ar putea însemna o mulțime de bani. Deci, cum putem deveni cu adevărat cu adevărat fericit? Răspunsul este simplu. Nu trebuie să aibă cele mai bune de fiecare lucru în această lume. Este vorba despre a face și de a face cele mai bune din fiecare lucru pe care le au. Când puteți zâmbi la propriile greșeli și spune de sine “Ei bine, voi face mai bine data viitoare”, purtați cu voi o torta de puterea de voință puternică de a persevera, care pot crește luminos de zi cu zi.

Tu treci la pasul 1, atunci când înveți să te și faults.When dumneavoastră accepta știi cum să accepte alții, vor fi acceptate, de asemenea. Când te iubesc și știu cum să iubească, vei primi dragostea înapoi.

Deci, cum poți fi cu adevărat fericit? Aflați cum să râdă, dragoste și să accepte cine ești. Acestea sunt cheile de la fericirea adevărată.